Products Menu

Ajándékötletek a Mikuláscsomag mellé

Nyakunkon december 6-a, amikor a Mikulás teletömött ajándékcsomagokkal jutalmazza meg a jól viselkedő gyerekeket. Ha szeretnél az édességek mellé valami maradandót is ajándékozni, segítünk néhány tippel.

 

Kifejezetten Mikulás-napi ajándékaink közül a legmókásabb talán a Matrjoska télapó. Az idősebbek bizonyára kellemes emlékeket őriznek a népszerű szovjet fajátékról, a Matrjoska babáról. Webáruházunkban a klasszikus fajáték az ajándékokat hozó Mikulás formájában található meg, ráadásul az általánosan elterjedt öt rész helyett hét, egymásba rakott télapófigurából áll. Ide kattintva vásárolhatod meg.

 

Ha valami apróságot szeretnél csak a Mikuláscsomag mellé tenni, bátran ajánljuk a Mikulásos ujjbábot. Ez egy kedves, papírból készült Télapó-figurából és két, ujjra húzható csizmából áll, így főleg kisgyerekeknek okozhatunk vele örömöt egy rögtönzött ujjbáb-előadással. Ide kattintva rendelheted meg.

 

A Télapó önmagában egy igen misztikus személy, ha pedig még bűvészkedik is, akkor valóban maga a rejtély. Márpedig varázsló Mikulásunk éppen ezt teszi. Maga előtt tartott asztalkát a levegőben lebegteti, miközben egy kis vonat jár rajta körbe-körbe. Ez egy igazán exkluzív Mikulás-napi ajándék, igazán jó kisgyerekeknek. A Mikulás varázslatát nyolc ismert karácsonyi dallam teszi teljessé. Ha szeretnéd megrendelni, ide kattintva teheted meg!

 

Szintén a bűvész Télapók illusztris társaságát bővíti az a Mikulás, amelyik egyik legnépszerűbb ajándékkategóriánk, a változó képeslapok képviselője, és mutatványa révén megtudhatjuk, hogy akár egy aranyos nyuszi is lapulhat az ajándékokkal és édességekkel teletömött zsákjában. Ideális ajándékkísérő, amit ide kattintva rendelhetsz meg.

 

Igazán különleges ajándék lehet a lemezből készült lépegető Télapó is. Ha ezzel leped meg gyermeked Mikuláskor, akkor egy igazán egyedi játékkal lesz gazdagabb, de akár egy felnőttet is megajándékozhatsz vele, akinek gyermekkorát idézheti fel ez a kedves ajándéktárgy. A lépegető télapót ide kattintva rendelheted meg, de sietned kell, mert már csak nagyon korlátozott mennyiségben érhető el webáruházunkban!

 

A gyermekek bármikor, bármilyen alkalomra szeretnek plüssállatot kapni ajándékba. Ha Mikulás-napra is egy kedves kis szőrmókot gondoltál meglepetésnek, webáruházunkban Télapóruhába öltözött mackót is beszerezhetsz. Ide kattintva vásárolhatod meg.

 

Ha a Mikulás belefér a kéményekbe, hogy bejuthasson a lakásokba ajándékkal tömött zsákjával, akkor egy kis tölcsérben is elfér. Erre tökéletes bizonyíték a jatekanno.hu-n kapható kedves játék, a télapó tölcsérbáb. Kiváló ajándék lehet Mikulás-napra, téli estéken akár az ő segíthet elmondani az esti mesét elalvás előtt a kicsiknek. Ide kattintva rendelheted meg.