Elfogaod a sütiket? Elfogadom
Products Menu

Nyerd meg a kosarad tartalmát! Nyereményjáték

Nyerd meg a kosarad tartalmát! Nyereményjáték Pakold meg a kosaradat és várd a sorsolást!

2021. november 8-14 között lépj be a jatekanno.hu-ra (vagy ha még nincs nálunk fiókod, akkor Regisztrálj) és pakold meg a kosarad azokkal a játékokkal, amiket csak szeretnél. Fontos, hogy még NE KÜLDD EL A MEGRENDELÉST!

november 15.-én kisorsolunk valakit, aki megnyeri a kosara tartalmát! 

Ne csüggedj, ha nem te nyersz, mindenki, aki részt vesz a játékban, 15% kedvezménnyel megveheti a kosarában lévő termékeket.

Tipp: Érdemes olyan termékeket összeválogatni, amiknek örülnél, vagy szívesen adnád őket ajándékba másoknak, hiszen azokat nyerheted meg, amiket a kosaradba teszel.

Maximum 10 játékot tehetsz a kosaradba a játék keretében! A játékban csak regisztrált felhasználók vehetnek részt, így ha még nincs fiókod, regisztrálj itt.

További részletek:

1. Amikor a kosaradba pakolsz, már regisztrálva légy és be is legyél jelentkezve, valamint pipáld be a hírlevélre való feliratkozást! 

Érdemes olyan termékeket összeválogatni, amiknek Te magad örülnél, vagy szívesen adnád ajándékba másnak.

2. És el kell jutnod a 4. lépéshez (a fizetési mód kiválasztásához). De fontos, hogy még NE KÜLDD EL a MEGRENDELÉST! Várd meg a sorsolást!

3. Maximum 10 játékot tehetsz a kosaradba a játék keretében, maximum 100 000 Ft összértékben.

4. Játékunk 2021. november 14-én éjfélig tart.

5. Sorsolás: 2021. november 15.

Ha nem Téged sorsoltunk ki, akkor se csüggedj, mert december 12.-ig 15 % kedvezménnyel veheted meg a kosarad tartalmát!. (A rendelést lehet módosítani belőle kivenni és hozzá is tenni)

Egy személy 3 alkalommal használhatja az emailben kiküldésre kerülő kuponkódot, mely 5.000.-Ft feletti rendelésnél aktiválódik.

 

Kattints ide és válogass kínálatunkból! >>

 

Labels attached to the content: hír nyereményjáték