Products Menu

A legjobb játékötletek gyerekzsúrra, születésnapra

A nyár nem csak a strandolás, a nyári táborok és családi vakációk ideje, hanem a gyerekzsúroké is. Ahhoz, hogy a meghívott kis vendégek sokáig jól érezzék magukat egy születésnapi partin, érdemes őket különféle játékokkal lefoglalni. Most ehhez nyújtunk tippeket.  

 

Nincs könnyű dolga egy szülőnek, ha gyerekzsúr vagy születésnapi parti szervezésére adja a fejét, hiszen amellett, hogy az ilyenkor szokásos dolgokról – enni- és innivalók, zene, dekoráció – gondoskodni kell, külön figyelmet kell fordítani arra is, hogy a gyerekek ne unatkozzanak abban a néhány órában, amíg az ünnepség tart.

 

Erre a legjobb megoldás különféle vidám játékok, miniversenyek szervezése. Az alábbiakban ehhez nyújtunk néhány ötletet.

 

 

A szamár farka

 

 

Kevés olyan gyerek van, akinek kedvenc meséi között ne lenne ott a Micimackó, melynek talán legkedvesebb karaktere Füles, a jóságos szamár, aki valahogy mindig elveszti a farkát, ezért Róbert Gidának mindig újat kell készítenie neki. Nos, ennek a játéknak is éppen ez a lényege. Adott egy szamár, akinek a helyére kell tűzni a farkát, persze nehezítésképpen csukott szemmel. Ide kattintva tudod megrendelni!

 

 

Lufis autóverseny

 

Remek program lehet egy kis verseny is a gyerkőcök számára, pláne, ha sok fiú van a meghívottak között. A jatekanno.hu webáruházban kapható lufis autókkal hatalmas csatákat vívhatnak a lurkók, hogy eldöntsék, kinek az autója a leggyorsabb és melyik tud a legtovább eljutni. A győztest természetesen extra finomságokkal díjazhatjuk. A lufis kisautót ide kattintva rendelheted meg!

 

 

Lufis hajóverseny

 

 

Ha a zsúr helyszínén esetleg egy medence is várja a gyerekeket, érdemes annak lehetőségeit is kihasználni. Ugyanis nem csak pancsolásra tökéletes, hanem mondjuk egy jó kis hajóversenyre is. Kínálatunkban nem csak lufis kisautót, hanem lufis hajót is találsz, a gyerkőcök pedig biztosan nagyon élvezni fogják, ha saját kis csónakjukkal küzdhetnek a győzelemért. Ha szeretnéd megrendelni, ide kattints!

 

 

Twister

 

 

Ahogy a neve (forgószél) is mutatja, ez egy igazán őrült, vicces játék. Egyszerre négyen játszhatják, lényege pedig, hogy a hozzá tartozó táblán kipörgetett pózokat felvegyék a játékosok és próbáljanak is úgy maradni, miközben társaikkal óhatatlanul is összegabalyodnak. A győztes az, aki a legtovább tudja végrehajtani szabályosan az újabb és újabb feladatokat. Ha szeretnél egy Twistert, ide kattints a megrendeléshez!

 

 

Békaugratás

 

 

Szintén nagyon mókás kis versenyt tudsz szervezni a gyerkőcöknek ezzel a jópofa békával, amit egy pumpa segítségével lehet mozgásra bírni. A békaugrató versenyt nehezítheted apró akadályok átugratásával, vagy kijelölt útvonallal is. Webáruházunkból ide kattintva rendelheted meg.

 

 

Motorverseny

 

 

A most gyerekzsúrt szervező szülők jó eséllyel saját gyermekkorukban még játszottak lemezjátékokkal is, például az egyik legnépszerűbbnek számító Lendületmotorossal. Ennek a játéknak a lényege, hogy a motorost nagy lendülettel, többszöri ismétléssel előrefelé kell gurítani, majd egy jól időzített pillanatban elengedni, hogy őrült száguldásba kezdjen. Ha egy kicsit saját gyerekkorodat is fel szeretnéd idézni a zsúron, rendezz Lendületmotoros versenyt a kis vendégeknek. Nem csak ők fogják élvezni, hanem Te is. Ide kattintva rendelheted meg!

 

 

Lottó

 

 

Természetesen remek választás lehet egy jó kis társasjáték is, hogy akár órákra lefoglaljuk a srácokat. Bátran ajánljuk ezt a különleges francia lottójátékot, amelyet többféleképpen is lehet játszani. Könnyen elsajátítható, egyszerű szabályai miatt tökéletes választás lehet egy születésnapi gyerekpartira. Ha szeretnéd megvásárolni, kattints ide!

 

 

Ha pedig szeretnéd a játékokat még izgalmasabbá tenni, érdemes a győzteseknek külön nyereményt felajánlani.