Products Menu

Ajándékötletek tanároknak pedagógus napra

Ajándékötletek tanároknak pedagógus napra Hamarosan itt van június első vasárnapja, vagyis a pedagógus nap, illetve az iskolaév vége és az általános iskolai ballagások ideje, amikor ajándékkal is szokás megköszönni a tanárok áldozatos munkáját. Ehhez szeretnénk néhány ötletet nyújtani.  

Hamarosan itt van június első vasárnapja, vagyis a pedagógus nap, illetve az iskolaév vége és az általános iskolai ballagások ideje, amikor ajándékkal is szokás megköszönni a tanárok áldozatos munkáját. Ehhez szeretnénk néhány ötletet nyújtani.  

 

 

 

A ballagások idején a búcsúzó osztályok osztályfőnökeit is szokás meglepni egy-egy kedves ajándékkal. A diákok ilyenkor általában közösen ajándékozzák meg tanárukat, néha azonban nehézségekbe ütközhet a választás. Az alábbiakban olyan – komoly és jelképes – ajándékötleteket gyűjtöttünk össze, amelyek segíthetnek a választásban.

 

 

Palatábla

 

Egy apró, igazán tanárhoz illő meglepetés lehet egy palatábla, amely mindig az iskolai órákra emlékeztetheti az osztályfőnököket. A webáruházunkban kapható darabhoz kréta és egy szív alakú szivacs is jár. Ráadásul akár otthoni üzenőtáblaként is használható.

Itt tudod megrendelni!

 

 

 

Szorzótábla

 

 

Az általános iskola egyik legizgalmasabb része a szorzótábla tanulása. Kinek könnyebb, kinek nehezebb feladat, de tény, hogy mindenki elméjébe bevésődnek a hosszadalmas magolások, ismétlések, ahogy a diákok kórusban mondják fel az 1X1-et. Ez a mókás, majmos szorzótábla erre emlékeztetheti tanárukat. Ide kattintva rendelheted meg!

 

 

 

Iskolabusz

 

 

Ha nem is általánosan elterjedt, de azért manapság is sok helyen szállítja iskolabusz a tanulókat. Főleg férfi tanárok szívét dobogtathatja meg ez a modellautó, ami a legendás amerikai sárga iskolabusz kicsinyített, élethű mása. Könyvespolcra, vagy dolgozóasztalra helyezve mindig az elballagott osztályra emlékeztetheti a tanárt. Ide kattintva rendelheted meg!

 

 

 

Ablakos ékszerdoboz

 

 

Ha valami maradandóbbat és exkluzívabbat ajándékozna az osztály, tökéletes meglepetés lehet egy tanárnőnek egy ékszerdoboz. Webáruházunkban ablakos kivitelben is kapható, melybe akár egy osztályfénykép is tehető. Garantáltan maradandó ajándék, amire pillantva előjönnek a szép emlékek. Ide kattintva rendelheted meg!

 

 

 

Vitorlás hógömbben

 

Férfi osztályfőnökök számára is tartogatunk különleges ajándékötletet. Bár a hógömb nem éppen szokványos ajándék egy férfinak, egy mutatós vitorlással a közepén már teljesen más a helyzet. Ha pedig a szóban forgó osztályfőnök földrajz-történelem szakos, akkor egyenesen telitalálat is lehet. Rendeld meg itt!