Elfogaod a sütiket? Elfogadom
Products Menu

Exkluzív ajándékok karácsonyra

Miután az előzőekben már szót ejtettünk olyan igényes, mégis pénztárcakímélő ajándékokról, amelyek szinte mindenki számára elérhetőek, most szeretnénk azoknak is néhány ajándéktippet adni, akik valami igazán exkluzív meglepetést tennének a fa alá.

 

 

Az exkluzív szó természetesen magában hordozza, hogy különleges, sokszor egyedi, ritka tárgyakról beszélhetünk, amelyek a magasabb minőség mellett magasabb árkategóriát is képviselnek. Ez viszont csak részben igaz, mert ajánlócikkünkben olyan termékeket is bemutatunk, amik szinte bárki számára elérhetőek, és olyanokat is, amelyek valóban az exkluzív kategóriát képviselik. Ezekben az ajándékokban, játékokban egy valami mindenképpen közös: bár valóban magas árkategóriát képviselnek, de nem ritkán komoly eszmei értéket is hordoznak magukban, mindemellett pedig egy életre szólnak.

 

 

Zenélő ajándéktárgyak

 

 

Exkluzív zenélő ajándéktárgyaink között igazi kuriózumok is megtalálhatók. Ilyen például az a zenedoboz, amelynek eredetije az 1900-as évek elejéről származik. Gyönyörű, lakkozott fadobozba épített zeneszerkezete nyolc karácsonyi dallamot játszik. Szintén egészen különleges ajándéktárgy az az automata házi színház, amely Csajkovszkij világhírű balettjét, a Diótörőt játssza el három felvonásban, változó díszletekkel.

 

Gyönyörű ajándék a Télapó karácsonyi játékboltja is, amely egy igazán szívhez szóló zenélő életkép, nyolc karácsonyi dallammal.

 

Az antik dolgokért rajongók számára ajánljuk azt a gramofont, amely megidézheti az 1800-as, 1900-as évek karácsonyi idilljét, amikor a fekete bakelitlemezekről sercegtek az ünnepi dallamok. Ez a mini gramofon tizenkét dallammal teheti még kellemesebbé az ünnepet, ráadásul ahhoz, hogy ezeket megszólaltassuk, mini bakelitlemezeket kell cserélgetnünk, ami még inkább azt az érzetet nyújtja, hogy egy igazi gramofont hallgatunk.

 

A híres Fabergé-tojások hasonmásai pedig többféle kivitelben is megtalálhatók webáruházunkban. Ezeknek a zenélő dísztárgyaknak az eredeti példányait az orosz cári család számára készítette Peter Carl Fabergé orosz ékszerész, és máig az egyik legkülönlegesebb ékszertartóknak számítanak.

 

 

Levélnehezékek

 

Egy igényesen kivitelezett papír- vagy levélnehezék is különleges és szép karácsonyi ajándék lehet. A jatekanno.hu-n kapható, akril gömbbe zárt igazi, szárított virágokkal ékesített darabok is ilyenek, bármelyik iroda vagy dolgozószoba asztalának ékességei lehetnek.

 

 

Eredeti lemezjátékok

 

Webáruházunkban számos kultikus lemezjáték hasonmás kivitelét kínáljuk, de az igazán kuriózumnak számítók a Paya cég eredeti termékei. A spanyol játékmanufaktúra az 1900-as évek közepéig a lemezjátékgyártás egyik zászlóshajója volt, termékei manapság igazi ritkaságnak számítanak. Nálunk azonban néhány darabjuk megtalálható, lelkes gyűjtőknek rendkívül kedves ajándék lehet.

 

 

Társasjátékok

 

 

A társasjáték önmagában is remek karácsonyi ajándék, ami fokozottan igaz akkor, ha úgynevezett De Luxe kivitelről beszélünk. Ezek a játékok tökéletesen betölthetik akár egy családi ajándék szerepét is, ha gondban vagyunk azzal, hogy külön-külön mit vegyünk szeretteinknek és nem akarjuk „tucatajándékokkal” letudni az ajándékozást. A klasszikus Ki nevet a végén?, a sakk, dominó és backgammon mellett nemzetközi díjnyertes társasok is várnak rád webáruházunkban.

 

 

Porcelánbabák

 

 

Egy gyönyörű porcelánbaba életre szóló ajándék. A webáruházunkban kapható exkluzív kivitelű babákban egyaránt közös, hogy eredeti számozással, minőségtanúsítvánnyal rendelkeznek. És persze egytől-egyig csodálatosan szépek. Aki ilyet ajándékoz karácsonyra, biztos lehet abban, hogy meglepetése eléri a kívánt hatást.

 

 

Autómodellek

 

 

A jatekanno.hu kínálatában számos autótípus modellváltozata megtalálható a keleti blokk kultikus járműveitől kezdve a sportautókon át az iskolabuszig, de van néhány olyan darab, amelyik az autógyártás történetének egy-egy igazán emblematikus darabját mintázza meg. Ha pedig szeretnéd, hogy gyermeked is átérezhesse, milyen lehetett a te gyermekkorodban egy igazi pedálos Moszkvicsot hajtani, lepd meg egy veterán kivitelű pedálos vagy ráülős, lábbal hajtós modellautóval.