Elfogaod a sütiket? Elfogadom
Products Menu

Rane in musical snowglobe

Price:
28,940 Ft
Model: zen-0621-8
Availability: on stock

Zenélő hógömb rénszarvassal és téli tájjal a belsejében, klasszikus motívumú gravírozott fém talppal.

Mérete: átmérő: 100mm. Dallam: Winter in Wonderland

Qty:

Description

Reviews

5.00
6 rating
5
(6)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Write a review!
| 5 out of 5 Stars!
15/12/2023
Nagyszerű munka. Egyszerűen lenyűgöző. Habár a talp része nem fém, hanem erős műanyag, ennek ellenére ez a termék így is nagyszerű. A zenélő és forgató része mechanikus, ami nagyon jó megoldás. A gömb pedig maga a mesevilág. Szépen kidolgozottak a figurák, a hó benne pedig száll, lassan hullik, nem csak úgy egyszerűen leesik , mint az általános hógömbökben. Akkor is jó nézni, ha épp nem használom a zenei és mozgó funkcióját . Nem csupán egy dísz ez a termék, mert megunhatatlan, nagyon sokszor kézben van és elvarázsol. Jó döntés volt megvásárolni.
| 5 out of 5 Stars!
20/12/2021
Nagyon szép, igényes munka, semmi giccs. Gyors, minőségi kiszállítás. Biztos fogok még itt vásárolni.
| 5 out of 5 Stars!
30/11/2020
Nagyon szép és igényesen elkészített termék! Gyorsan megérkezett a rendelés, segítőkészek és kedvesek voltak a bemutatóteremben is! Mindenkinek csak ajánlani tudom mind ezt a hógömböt,mind a Játékannot-t, aki valamilyen különleges ajándékra vágyik :)
| 5 out of 5 Stars!
04/09/2020
Régi vágyam volt már egy ilyen hógömböt beszerezni, és ez gömb beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Azt hiszem folytatni fogom a vásárlást
| 5 out of 5 Stars!
15/08/2020
| 5 out of 5 Stars!
08/02/2018
Hosszas keresgélés után édesanyámnak rendeltem karácsonyra. Nagy meglepetést okozott neki is a fa alatt, és nekem is amikor ellenőriztem a sértetlenségét. Mivel már nézegettem bécsi hógömbkészítők munkáit, az első benyomásom mindig az volt: hogyan képesek elég magas áron olyan giccses borzalmakat készíteni, és ha az övék olyan, biztos esélytelen normálisabbat találni, mint mondjuk egy ilyen multis izé. Nos ez mintha nekünk készült volna, rénszarvas téli havas tájban, hóesésben, igényes talapzaton, igényes formákkal, üveggömbben (láttam sok műanyagot is). Itt sajnos nem sokat írnak a termékről, és nem volt igény, hogy zenéljen (igaz sejtette a felhúzó alul, hogy az)de zenél is, és forog közben a belseje.

Youtube videos